середу, 22 квітня 2020 р.

Читайте разом книжки

Під час карантину не забувайте про дитячу книжку. Саме час приділити увагу розгляданню картинок, читанню улюблених казок та оповідань. Проведіть з дитиною ігри за ілюстраціями, наприклад, нехай знайде заданий предмет, порахує зображені предмети, придумає продовження казки тощо. Розкажіть про бібліотеку, про те, як поводитись з книжкою, влаштуйте вдома «книжкову лікарню» з ремонту книг.
Під час карантину МакДональдз пропонує батькам приємний і корисний ритуал — читання дітям перед сном. З таких традицій складається розпорядок дня, який для сімей у нинішніх умовах особливо важливий. Наповнити його користю і яскравими враженнями допоможуть книжки з Хеппі Міл.
Щоб дізнатися, коли і як часто українці читають дітям, МакДональдз разом з компанією Kantar Україна у березні 2020 р. провели дослідження. Згідно з ним, більшість батьків читають малечі увечері з 20:45 до 22:00. Найзручніша ж година для цього заняття — 20:45. Саме тоді МакДональдз закликає українців розгортати дитячі книжки. Такий звичай допоможе закріпити звичку сімейного читання і змалку прищепити любов до книжок.

Немає коментарів:

Дописати коментар